Galleri Ritt

Faciliteter

Har du behov for at komme væk fra dagligdagens vante omgivelser, søge ro og fordybelse – Rent mindfullnes?
Her på Djursland er der rummelighed, smukke omgivelser og kunstnerisk mekka.

Få et afbræk fra hverdagens ræs og forpligtelser, hvor du kan opleve naturens enfoldighed; såsom krondyr, rådyr, dådyr, harer, se og høre fuglene, eller blot nyde stilheden og den kreative udfoldelse. Ved galleriet får du naturen ind under huden,  og her kan du blive inspireret og opleve kreativiteten blomstre.

Midt i denne oase ligger en hyggelig stemningsfuld trelænget gård fra 1930  beliggende mellem Fjellerup og Bønnerup grænsende op til Mejlgård slots jord. Grunden dækker over 26 ha. bakket terræn, med gammelskov, brak, agerjord og 2 søer. Der er en del tårne, hvor man kan sidde og nyde roen eller lade kreativiteten  udfolde sig, der er anlagt stier i skoven, hvor man kan gå på opdagelse.

Hovedhuset og stalden er renoveret. Den ene længe mangler dog stadig at få en kærlig hånd og står efterfølgende for at blive renoveret.

Her er skabt en inspirerende kunstmekka med mange muligheder, hvor man kan boltre sig  inde og ude.  Et galleri i en størrelse hvor hyggen er sat i centrum i de pragtfulde omgivelser. Der er køkken med industriovn, køl samt kogeplader og quokin.

Er du interesseret i at leje lokaler, afholde arrangementer, eller blot komme på besøg og nyde omgivelserne, er du velkommen til at skrive til mig her eller ringe på tlf. 20208835. Galleriet kan besøges efter aftale.

Mulige Arrangementer

Udstillinger
Fester
Workshops
Kurser
Polterabend

Faciliteter

Industri køkken
Galleri 100 m2
Naturområde (26 HA)
Skov
Søer

Bliv kontaktet

Har du spørgsmål til udstillinger, værker, eller leje af lokaler er du velkommen til at skrive til mig her. Så vender jeg tilbage til dig snarest muligt.