Lav Gelli Kunst (se/nedenfor)

Lørdag d. 3/10 og søndag d. 4/10. 2020

Spændende kunst som du kan lave. Monoprint Teknik uden presse, glasplade og blæk. Gelli kunst er en monoprint teknik, hvor du kun kan lave et enkelt tryk. Det næste tryk vil aldrig blive nøjagtigt det samme, som det første tryk. Med en Gelli kunst gelé printplade, kan du trykke fantastiske motiver med akryl farver uden at skulle anskaffe en dyr presse. Gelli Art workshop henvender sig til begyndere og øvede kunstnere. Du behøver ikke at kunne tegne. Den vigtigste egenskab er interesse og at du kan lide at arbejde kreativt og afprøve nye teknikker grænser. Vi skal lave skønne trykte billeder på papir ,T-shirt, shoppenet, bomuldshatte mv.

Hvis du er nysgerrig og gerne vil prøve at arbejde med Gelli kunst så meld dig til hurtigst muligt. Begrænsede pladser max. 8. af hensyn til Coronareglerne.

TILMELDING på mail: hafni@me.com

Tilmelding er gældende, når kursus + materiale udgifter er betalt på Mobilpay: 23357910, senest fredag d .28.9.2020. Medbring evt. T-shirt sort eller hvid, undertrøje/skjorte, eller andet ensfarvet textil.

Galleri Ritt

Galleri i udvikling, med masser af atmosfære både ude og inde. En skøn oase på en trelænget gård, hvor der oser af kreativitet

Hyttenvej 4, Stenvad mark 8586 Ørum Djurs

Kontakt:
Ritta Hedegaard
Tlf.: 2020 8835
E-mail: rittahedegaard@mail.dk 

 

Info

  • FRA KL. 10-15.
  • PRIS: 375 PR. DAG + 100 KR. I MATERIALER
  • UNDERVISER: BILLEDMAGER OG FAGLÆRER HANNE FALK m/ assisteres af kunstner og galleriejer Ritta Hedegaard
  • KAFFE/ THE – GRATIS.